Program Affiliate Turbo Web Builder

Selamat datang ke program Affiliate TurboWebBuilder.com. Program yang menawarkan ganjaran sehingga RM120 untuk setiap jualan pakej yang yang kami sediakan. Pendaftaran adalah percuma dan anda boleh mula mempromosikan pakej kami sebaik sahaja selepas anda mendaftar.

Pakej-pakej dari Turbo Web Builder merupakan produk unik, berkualiti serta lengkap.Ia juga mempunyai permintaan yang tinggi disamping ditawarkan pada harga yang amat berpatutan. Dengan sistem affiliate kami yang terbaru anda kini boleh mempromosi dengan berbagai cara seperti laman web, blog, facebook, twitter malah melalui handphone dan apps seperti WhatsApp, Telegram, Instagram dan sebagainya. Setiap jualan anda boleh menjana pendapatan.

Senerai komisen

Turbo Web Builder menawarkan komisen affiliate sehingga 2 level.

2-level-affiliate

KOMISEN LEVEL 1

Pakej Turbo Web Builder Komisen
Pakej Starter RM50
Pakej Standard RM100
Pakej Premium RM120

KOMISEN LEVEL 2 (BONUS)

Pakej Turbo Web Builder Komisen
Pakej Starter, Standard & Premium RM50

Mengapa Sertai Affiliate Turbo Web Builder

 1. Mendapat Komisen yang lumayan.
  Komisen kami bermula dari RM50 hingga RM120 untuk setiap jualan. Kami juga menawarkan level 2 komisen sebanyak RM50.
 2. Jenama yang dikenali semenjak tahun 2016 Jenama Turbo We Builder telah bermula semenjak 2016 dan kami akan mengekal dan meningkatkan prestasi kami untuk tahun-tahun mendatang.
 3. Sentiasa mengikuti teknologi terkini
  Turbo We Builder sentiasa memperkenalkan produk-produk terbaru dan sentiasa berkembang mengikuti teknologi terkini. Ini bagi memastikan ahli affiliate kami sentiasa mempunyai produk baru untuk dipromosikan dan menjana pendapatan yang berterusan.
 4. Produk Unik, Terbaik dan mempunyai permintaan ramai
  Di Turbo We Builder, kami sentiasa menghasilkan produk bermutu tinggi dan mempunyai permintaan yang berterusan. Kami telah membantu ramai usahawan menjana lebih keuntungan untuk perniagaan mereka.
 5. Sistem affiliate yang Lengkap dan Mudah Kami telah menyediakan sistem affiliate yang lengkap dan mudah dengan berbagai kaedah promosi seperti banner, artikel dan text. Anda juga dengan mudah dapat melihat statistik pencapaian anda melalui graf dan data yang lengkap.
 6. Bantuan untuk Affiliate
  Kami menyediakan bantuan untuk ahli affiliate mempromosi dengan kaedah paling berkesan untuk menjana lebih komisen. Sebarang persoalan boleh dihantarkan ke support@turbowebbuilder.com

Syarat Sertai Affiliate Turbo Web Builder

 1. Perlu Memiliki sekurang-kurang Pakej Starter Turbo Web Builder.
  Untuk melayakkan sesaorang menjadi affiliate, mereka perlu memahami sistem Turbo Web Builder dan untuk itu mereka perlu memiliki dan menggunakan sendiri sistem Turbo Web Builder. 30 penyertaan awal akan dapat menyertai program ini tanpa sebarang pembelian.
 2. Perlu membuat jualan sekurang-kurang 1 unit (sebarang pakej Turbo Web Builder) setiap bulan. Kami hanya ingin mereka yang benar-benar serius untuk menjadi affiliate sahaja menyertai program kami.